Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
captcha 

 

Als dirigent/artistiek leider/vocaal arrangeur werkt Heleen met diverse vocal groups waarin we naar het geven van regelmatige concerten toe werken. Het doel is met plezier een zo professioneel mogelijk geluid te smeden. Fijn als je deze ambitie kunt en wilt delen met elkaar! Heleen is de aangewezen persoon om met iedere vocal group een eigen muzikaal pad te bewandelen. De repetities vinden plaats in het Muziekpakhuis. Een greep uit vocal groups waarvan Heleen de dirigent/artistiek leider/vocaal arrangeur is:   

Tough & Tender: close harmony vocalgroup (m/v) zingt jazzy en sophisticated repertoire in smsatb bezetting, vrijwel alles a capella. 

From scratch: max 8 dames zingen subtiele poppy arrangementen in ssa(a) bezetting, meestal met pianobegeleiding.                                                             

Luna: max 8 dames zingt indie Nederlandse singer-songwriter repertoire en pop + wereldmuziek in ssa(a) bezetting, gedeeltelijk a capella.                                   

Momenteel (update september 2022) is er bij Tough & Tender, From scratch en Luna plek voor nieuwe instroom voor seizoen 2022/ 2023!

Zie ook bij Nieuwtjes op de Home pagina. Serieus interesse? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Nieuw aanbod: korte vocale improvisatie & circlesongs workshop in 4x!  
Aanvang donderdag 8 sept 2022 van 19.30-21.00 uur
Vervolgdata: 22 sept, 6 okt en 27 okt
Min. 5 deelnemers, max. 10 deelnemers
Prijs: € 100,=
 
Hou je ook van de muziek die Bobby McFerrin heeft gecreëerd en in het bijzonder de albums ‘Circlesongs’ en VOCAbuLaries? En zou je eens willen uitproberen hoe het is om met andere zangers m/v samen muziek te componeren? Of heb je al eens aan een circlesongs-sessie meegedaan? Dan is dit de ideale kennismaking of volgende stap! 
In 4 tweewekelijkse donderdagavonden maak je kennis met vocale improvisatie in groepsvorm. Een unieke korte cursus om je eigen stem en creativiteit te leren kennen door samen in een groep ‘muziek van het moment’ te maken: ‘from zero’ en dat met onze eigen stemmen! Muziek vanuit het hart die contact maakt met muziek die ergens al in de lucht hangt. 

Heleen coacht je hierin en zorgt voor een veilige sfeer. “Stel je open! Fouten bestaan niet!” Zie ook bij Nieuwtjes op de Home pagina. Serieus interesse? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                                                                                             

Heleen is verder als dirigent/ muzikaal leider/ vocal coach beschikbaar voor workshops aan koren en vocal groups. Thema's die hier voorbij kunnen komen zijn: dynamiek, blenden, grooven, jazztiming, presentatie, coaching solisten enz. Ook verzorgt ze bedrijfstrainingen en workshops waar zang als interventiemiddel en/of ‘energizer’ wordt ingezet. Goed voor de teamspirit of gewoon voor de fun! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.