Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
captcha 

Voor iedere gemotiveerde zanger m/v van jong tot oud geeft Heleen Karsdorp individuele zangles op maat. Haar missie is om jou verder te helpen met het vrijer zingen: in expressie, presentatie en techniek. Plezier en voldoening krijgen in het “vertellen” van je lied op een steeds persoonlijker wijze met je eigen unieke stem. Vrij in expressie, met plezier en bezieling zingen met de juiste lading van het moment! Dit is altijd interessant om naar te luisteren, omdat het eerlijk en oprecht is.

Zangtechnisch kan ik je veel leren, vanuit diverse methoden en invalshoeken. Werken aan zeggingskracht is persoonlijker: waar gaat het lied over, wat maakt het voor jou bijzonder, hoe breng je het over? Ik heb een schat aan ervaring van meer dan 30 jaar. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen persoonlijke vrije geluid met jouw unieke stem!

Sinds 1989 geeft Heleen individuele zangles in het Muziekpakhuis. Hierbij is ze steeds meer gaan inzien hoe zingen en persoonlijkheid met elkaar samenhangen. Ik verdiep me in jou: hoe je in elkaar steekt en wat je wilt overbrengen. En ik zorg voor een veilige sfeer: ben in mijn coaching enthousiast, respectvol, gedreven, kritisch en gevoelig. Ik zie je graag floreren! 

 

Er zijn nog roosterplekken vrij voor individuele zangles op de maandagmiddag en de donderdagmiddag!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.